Українська громада в Норвегії організувала творчу майстерню

Українська громада в Норвегії організувала творчу майстерню

Відео
Укрінформ
У місті Осло з нагоди різдвяних свят Українська громада в Норвегії організувала творчу майстерню, учасники якої могли спробувати себе у техніці квілінгу, виготовленні ангелочків та з соломи «павучків», декоративної різдвяної зірки чи просто відпочити за аплікацією.

Як передає Укрінформ, про це ГО «Українська громада в Норвегії» (Den ukrainske forening i Norge) повідомила у Фейсбуці.

«Плели з соломи та творили з паперу. У місті Осло запрацювала «Різдвяна майстерня». На атмосферній зустрічі для усіх охочих можна було спробувати себе у мистецтві виготовлення різдвяних «павучків» з соломи, створити тематичну аплікацію, святкову зірку чи познайомитися із технікою квілінгу. Кожному виробу учасники додали неповторного дизайну і стилю», – йдеться в дописі.

Зауважується, що виготовлення різдвяного декору власноруч – це вже традиційний зимовий захід, який проводиться Українська громада в Норвегії.

Громада подякувала керівничці української школи «Кобзар» в Норвегії Tetyana Lutsyk і заступниці голови громади Natalia Lutsyk за організацію заходу.

З результатами «Різдвяної майстерні» можна ознайомитися у відео на каналі ГО «Українська громада в Норвегії» у Ютубі.

Нагадаємо, Українська громада в Норвегії організовує новий довгостроковий проєкт – збір і відправлення лижного спорядження спортивним школам в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-