День Святого Миколая відсвяткувала громада Українців Лівану

День Святого Миколая відсвяткувала громада Українців Лівану

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Лівані відзначили День Святого Миколая, що подарував дітям незабутнє свято, а батькам теплий дружній вечір у великій родині Громади українців Лівану.

Як передає Укрінформ, про це Громада українців Лівану повідомила у Фейсбуці.

“Свято бриніло і блискотіло піснями талановитого гурту Онуки/ Onuky band, молитвами до Святого Миколая у виконанні дітей Громади, різдвяними піснями гурту Розмай, дівчат Марі – Терез і Софії Julia Gnatiuk-Mrad та Marie Anna Jaramani”, – йдеться в дописі. 

Зауважується, що особливим задоволенням і родзинкою святкового вечора став виступ талановитих артистів цирку Elias Moufawad, який викликав неймовірне захоплення не тільки у дітей, а й у дорослих.

Крім того, талановиті майстрині Лариса Хайдар, Natalia Pritoula Kerdi, Fayssal Kerdi провели майстер-класи з різдвяних поробок, тож колекція новорічних ялинок поповнилася новим креативним деревом від Anastasiia Kerdi.

“Поки діти розважалися, ласували своїми солодкими подарунками та батьки не гаяли час. Зустріч старих і нових друзів пройшла не тільки тепло, а й дуже смачно! Наші талановиті господині Alona Mazraani, Svetlana Bitar, Anna Gharib Korobko та Julia  Sorokina пригощали гостей делікатесами та відігрівали теплим чаєм та кавою”, – йдеться в повідомленні.

Громада щиро подякувала всім помічникам і помічницям, талановитій ведучій Yulia PalaMa, організаторам свята, Посольству України в Лівані та нашим чемним гостям, які зібралися з усіх куточків Лівану, щоб відсвяткувати цей день.

Нагадаємо, Громаді українців Лівану виповнилося чотири роки – у грудні 2017 року вона отримала статус офіційної організації, яка бере на себе відповідальність гуртувати українців Лівану, нести та розвивати українство на Близькому Сході, свідчити про Україну перед світом.

Фото: Громада українців Лівану

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-