Громаді українців Лівану виповнилося чотири роки

Громаді українців Лівану виповнилося чотири роки

Укрінформ
Громаді українців Лівану виповнилося чотири роки - у грудні 2017 року вона отримала статус офіційної організації, яка бере на себе відповідальність гуртувати українців Лівану, нести та розвивати українство на Близькому Сході, свідчити про Україну перед світом.

Як передає Укрінформ, про це Громада українців Лівану повідомила у Фейсбуці.

“Це були неймовірні чотири роки! Вони сповнені найяскравішими святами, зустрічами, поїздками, добрими справами....Скільки нових друзів ми згуртували! Було важко, але й надзвичайно цікаво. Всього чотири роки, а здається, що ми прожили разом ціле життя. А попереду розвиток і надія на найкраще для усіх українців Лівану”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українці написали радіодиктант національної єдності в Лівані

Громада подякувала всім, хто повірив у її справу та починання і продовжує бути з громадою попри все. 

“Ці чотири роки (а неофіційно вже цілих 7 років) спільної роботи показали, на що українці здатні, коли вони разом, коли їх об'єднує любов і спільна справа”, – наголошується в повідомленні.

Зауважимо, що підпис, який підтвердив статус Громади українців Лівану як офіційної, було отримано 7 грудня 2017, у день святої Катерини.

Нагадаємо, у Ліванській академії мистецтв (ALBA) відбувся «Український день», під час якого презентували три книжки – «Український Ліван», «Мазепинське Євангеліє» та щойно виданий сигнальний примірник поезії Василя Стуса у перекладі Імадеддіна Раефа.

Фото: Громада українців Лівану

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-