У Стамбулі українці провели Андріївські вечорниці

У Стамбулі українці провели Андріївські вечорниці

Фото
Укрінформ
Українське товариство в Стамбулі провело Андріївські вечорниці – захід для студентів українського відділення Стамбульського університету.

Як передає Укрінформ, про це Українське товариство в Стамбулі повідомило у Фейсбуці.

Під час заходу відбулися презентація про звичаї й традиції українського народу, майстер-клас по ліпленню вареників, була представлена українська національна кухня: борщ з варениками й пампушками, завиванці й узвар. Також звучали українські народні пісні.

Товариство подякувало генеральному консулу України в Стамбулі пану Роману Недільському і його дружині пані Людмилі, консулам пані Олені Ващенко, пані Катерині Пасинчук і пані Турач Байрамовій за те, що були разом.

акож висловлена подяка студентам, які радо одягали українські вишиванки, співали українських пісень пісні та пригощалися смачною їжею, господинькам за щедрий і смачний стіл, викладачам українського відділення за цікаві доповіді й допомогу в  організації свята.

Нагадаємо, посол України в Турецькій республіці Василь Боднар за участі генконсула Романа Недільського та консула Еміра Рустамова провів віртуальну зустріч з активом української громади Туреччини. 

Фото: Українське товариство в Стамбулі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-