У Франції проведуть консульське обслуговування українських громадян в місті Страсбург

У Франції проведуть консульське обслуговування українських громадян в місті Страсбург

Укрінформ
Посольство України у Франції проведе 10 грудня виїзне консульське обслуговування громадян у місті Страсбург.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства.

Прийом відбуватиметься за адресою: 21 rue Trubner, 67000 Strasbourg. Для попереднього запису на прийом потрібно пройти за посиланням.

Посольство просить звернути увагу на основні правила бронювання:

  • При записі на прийом повинне бути вказане ім'я та прізвище тієї особи, яка звертатиметься для вчинення консульської дії. Неповні записи (без вказаного імені, прізвища або за псевдонімом) будуть анульовані. Просимо не використовувати реєстрацію через Facebook чи Gmail, якщо у них вказані неповні дані чи псевдонім (вибирайте опцію «Створити новий профіль»).
  • У разі вчинення консульських дій для дітей до 16 років (оформлення закордонного паспорта чи набуття громадянства) під час реєстрації вказуються дані дитини. 
  • Для кожної консульської дії береться окремий запис. Виняток - одночасне оформлення набуття громадянства та закордонного паспорта для дитини, що народилася у Франції (Ви можете здійснити один запис на прийом та подати документи і для набуття громадянства, і для оформлення закордонного паспорта, підготувавши для кожної дії необхідні документи).
  • Дублі запису (повторні записи однієї особи на одну і ту ж дію) не допускаються і будуть видалені адміністратором.

Інформація щодо необхідних документів, тарифів консульського збору та термінів виконання наведена на цьому сайті. Наявність усіх необхідних документів та їх копій є обов'язковою передумовою для вчинення будь-якої консульської дії. Нагадуємо, що оплата консульського збору здійснюється виключно банківською карткою під час прийому.

Під час виїзного обслуговування в п'ятницю 10 грудня також можна отримати виготовлені та доставлені до посольства закордонні паспорти та довідки про громадянство, попередньо заповнивши анкету

Нагадаємо, у Церкві Сен-Мадлен (L'église de la Madeleine) у Парижі відбувся святковий концерт з нагоди 30-ї річниці незалежності України за участю знаменитого українського гурту «Пікардійська Терція».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-