У Барселоні діаспору запросили на творчий вечір українського письменника

У Барселоні діаспору запросили на творчий вечір українського письменника

Укрінформ
Українська асоціація «Джерело», що у Барселоні (Іспанія), запросила українців міста й околиць на творчий вечір українського письменника та кінорежисера Руслана Горового.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

«Запрошуємо вас на творчий вечір українського письменника, кінорежисера, керівника програми «Служба розшуку дітей», головного режисера «Магнолія ТВ» Руслана Горового», – йдеться в дописі.

Культурний захід відбудеться 17 грудня о 19:00 UTC+02 за адресою: Carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona (Barcelona), Espanya.

Вхід вільний.

Руслан Володимирович Горовий – український журналіст, автор відомого проєкту «Служба розшуку дітей», Заслужений журналіст України, режисер-документаліст, поет і музикант, письменник, автор збірок повістей та оповідань (видані у 2002, 2007, 2011, 2013–2020). Співзасновник видавництва «ТаТиШо». Засновник мистецького проєкту «Так працює пам'ять», що має на меті вшанування пам'яті Дані Дідіка – 15-річного громадського активіста, який став жертвою теракту під час Маршу єдності в Харкові в лютому 2015 року.

Нагадаємо, у Барселоні в Centro Cívico Torre Llobeta в рамках Fiesta de Barrio de Nou de Barris відбувся звітний концерт, у якому, зокрема, взяв участь вокальний колектив «Калина» Української асоціації «Джерело» (Барселона, Іспанія).

Фото: Руслана Горовий / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-