У СКУ просить підтримати організацію у рамках кампанії «Щедрий вівторок»

У СКУ просить підтримати організацію у рамках кампанії «Щедрий вівторок»

Укрінформ
Віцепрезидент Світового конґресу українців Юрій Гуцуляк звернувся до всіх охочих підтримати СКУ та українські організації пожертвою у рамках щорічної кампанії «Щедрий вівторок».

Як передає Укрінформ, про це повідомив сайт СКУ.

«Цього тижня ми починаємо щорічну кампанію «Щедрий вівторок». Цього року наша тема є – «Гордімся тим, що ми українці». Де б ми не були, де б мине жили, ми маємо спеціальний зв’язок української культури, історії, мови та любові до батьківщини», – сказав він у відеозверненні.

Гуцуляк попросив українців до 30 листопада під хештегом #Пишаємосьщомиукраїнці опублікувати свої фото, відео чи коментарі у соцмережах.

«Я також вас запрошую, щоб ви святкували нашу любов до нашої спадщини складенням пожертви для Світового конґресу українців. Це нам допоможе, щоб ми могли продовжувати нашу працю, щоб цей сильний близький зв'язок ніколи не зник. Я вам дякую наперед за ваше зусилля та вашу щедру підтримку», – сказав він.

Нагадаємо, Світовий конґрес українців 23 жовтня провів Річні загальні збори, у яких взяли участь майже дві сотні делегатів і гостей, представників українських громад та організацій з понад 20 країн світу, аби підбити підсумки року та подивитися у майбутнє світового українства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-