Посольство України у Франції проведе консульське обслуговування в місті Монпельє

Посольство України у Франції проведе консульське обслуговування в місті Монпельє

Укрінформ
Посольство України у Франції повідомило про проведення 26 листопада 2021 року виїзного консульського обслуговування громадян у місті Монпельє.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства.

Прийом відбуватиметься за адресою: Maison des relations internationales Nelson-Mandela, 14 rue Descente en Barrat, 34000 Montpellier виключно за попереднім записом. Для запису на прийом потрібно пройти за посиланням. Якщо при записі буде вказано, що немає вільних місць – це означатиме, що, на жаль, усі доступні місця на цю дію вже заброньовані заявниками. 

Посольство звертає увагу, що, відповідно до розпоряджень французького уряду, відвідувачі мають надати санітарний паспорт (pass sanitaire) для входу в приміщення (сертифікат про повну вакцинацію; результати негативного ПЛР-тесту чи швидкого тесту на антигени, зробленого в останні 72 години до візиту; позитивний ПЛР-тест чи тест на антигени (виданий понад 11 днів тому, але не більше 6 місяців), що підтверджує попереднє зараження). Просимо заявників з увагою поставитися до цієї вимоги.

Інформація щодо необхідних документів, тарифів консульського збору та термінів виконання наведена на цьому сайті.

Під час виїзного обслуговування в п'ятницю 26 листопада також можна отримати виготовлені та доставлені до посольства закордонні паспорти та довідки про громадянство, попередньо заповнивши анкету.

Нагадаємо, у Парижі показали виставку українського мистецтва Des Meilleurs de l'Art Ukrainien, на якій представлені твори сучасних українських митців, а також українських художників минулого, котрі жили та творили у Франції у ХІХ та XX сторіччях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-