У Швейцарії посольство провело зустріч з українською громадою

У Швейцарії посольство провело зустріч з українською громадою

Фото
Укрінформ
На території Посольства України у Швейцарії у рамках святкування 30 річниці Незалежності України та Дня захисників та захисниць України відбулася зустріч з українською громадою.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства України у Швейцарії.

«30 років Незалежності – це чималий шлях кожного з нас, це нескінченні зусилля кожного та активні дії без яких не було б України такої, якою вона є сьогодні. Хочемо сказати кожному з вас – дякуємо – за небайдужість, активність та великі серця», – відзначив у своєму вітальному слові Посол Артем Рибченко.

Читайте також: У Лозанні відкрився перший український ресторан

Зауважується, що Посольство України було радо вітати українську громаду на своїй галявині. Приємно було бачити теплі усмішки та щирі емоції.

«Це була чудова нагода зустрітись, поспілкуватись, посмакувати борщ та вареники. А ще помилуватись картинами української художниці Надії Ульяніч та послухати презентацію роману українського поета Олександра Ільченка «Порт Житана», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в жовтні перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова під час візиту до Швейцарії зустрілася з українською громадою в Женеві.  

Фото: Посольство України у Швейцарії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-