У Братиславі з'явилася українська бібліотека

У Братиславі з'явилася українська бібліотека

Укрінформ
При Фонді української писемності та культури «Мова калинова» у словацькій столиці Братиславі відкрилася невеличка бібліотека книжок української мовою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці у Фейсбуці Фонду «Мова калинова». 

«Любі друзі, запрошуємо Вас відвідати бібліотеку «Мова калинова» в Братиславі, ознайомитися з новинками та обрати книги, які стануть Вам та Вашим дітям до вподоби», – написали організатори.

У дописі зазначається, що нині в час зростання потоку інформації, книга для людини є абсолютно незамінною та особливо цінним для дітей є те, коли вона написана рідною мовою, адже вона зберігає духовні скарби нашого народу та всього людства.

«Спілкування з гарною книгою для юних читачів – це якесь особливе таїнство, яке збагачує душу і серце, вчить, допомагає мріяти. Та, мабуть, найбільше задоволення для дітей, коли книга написана своєю рідною українською мовою. Тоді слова не просто звуки, вони виражають думки, почуття, вчинки», – йдеться в повідомленні.

Бібліотека працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 15.00. Розташована вона за адресою: Ivánska cesta 30/B Business center AIRCRAFT.

Нагадаємо, україномовна бібліотека ГО «Українська Хата в Йорданії» поповнилася на 60 примірників неймовірно красивих книжок для дітей.

Фото: Фонд «Мова калинова»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-