Україномовна бібліотека в Йорданії поповнилася новими книжками

Україномовна бібліотека в Йорданії поповнилася новими книжками

Фото
Укрінформ
Україномовна бібліотека ГО «Українська Хата в Йорданії» поповнилася на 60 примірників неймовірно красивих книжок для дітей.

Як передає Укрінформ, про це ГО «Українська Хата в Йорданії» повідомила у Фейсбуці.

«Українська Хата в Йорданії» щиро подякувала Посольству України за підтримку проєкту, та допомогу у поповненні бібліотеки.

Зауважується, що нове надходження книжок відбулося завдяки посольству України, третьому секретарю посольства Ользі Коробчук та пастору Слов‘янської євангелійської церкви Михайлу Резніку.

Крім того, «Українська Хата в Йорданії» висловила подяку письменнику Сергію Мозговому  та головному герою його книги коту-прибульцю на ім‘я Йо, за важливий вклад у поповненні української бібліотеки в Йорданії.

«Уже зовсім скоро юні представники української діаспори зможуть прочитати чудову історію про кота-прибульця на ім'я Йота дізнатися інші таємниці, що заховані у цій незвичайній історії», – йдеться в повідомленні у Фейсбуці.  

Нагадаємо, представники ГО «Українська Хата в Йорданії» разом з працівниками Посольства в Йорданії представили Україну на інтернаціональному заході Європейський день мов 2021, який був організований органом Європейських інститутів культури.

Фото: ГО «Українська Хата в Йорданії»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-