Українці в Йорданії взяли участь у Європейському дні мов

Українці в Йорданії взяли участь у Європейському дні мов

Фото
Укрінформ
Представники ГО «Українська Хата в Йорданії» разом з працівниками Посольства в Йорданії представили Україну на інтернаціональному заході Європейський день мов 2021, який був організований органом Європейських інститутів культури.

Як передає Укрінформ, про це ГО «Українська Хата в Йорданії» повідомило у Фейсбуці.

У рамках заходу були проведені безплатні уроки мови, після відвідування яких учасники вже могли складати діалог українською мовою. Урок підготувала та провела вчитель української мови Клименко Валерія разом з керівником організації Ольгою Завидняк та активісткою Іриною Аль-Санорі.

Керівниця артстудії «Весела палітра» Ольга Друмова провела яскравий майстер-клас з петриківського розпису декоративної тарілки, який зібрав десятки охочих долучитися.

Майстриня творчої групи Тетяна Сонець продемонструвала майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки. На якому були виготовлені безліч ляльок не тільки дівчатами, а й хлопцями.

Ольга Завидняк та Лора Отум створили найдрайвовішу атмосферу на цьому заході, виконавши українські пісні в різних стилях. А Клименко Валерія намагалась познайомити всіх гостей з елементами українського народного танцю.

Нагадаємо, українське видавництво подарувало книжки громаді в Йорданії для нової бібліотеки.

Фото: Юлія Мілгородська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-