В Абу-Дабі українці організували показ фільму про захисників Донецького аеропорту

В Абу-Дабі українці організували показ фільму про захисників Донецького аеропорту

Фото
Укрінформ
Українська громада в Об'єднаних Арабських Еміратах та Посольство України організували показ на великому екрані в Абу-Дабі одного з найкращих фільмів про сучасних героїв, захисників Донецького аеропорту – #Кіборги.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство в ОАЕ.

«На початку заходу до присутніх із вітальним словом звернувся Тимчасовий повірений у справах України в ОАЕ Андрій Козлов. Він нагадав про зусилля, яких доклали українці для захисту своєї Держави, її незалежності, територіальної цілісності та суверенітету. Дипломат підкреслив, що захисники і захисниці України заслужено мають високу повагу і підтримку суспільства, адже тримають на своїх плечах мирне небо для кожного українця», – йдеться в дописі.

Також після перегляду фільму відбулося спілкування української громади у форматі запитання/відповіді з аташе з питань оборони при Посольстві України в ОАЕ полковником Олександром Галкиним та військовим аташе при Посольстві України в ОАЕ полковником Костянтином Борисовським, які розказали про реальний досвід участі в АТО/ООС та сьогоднішню ситуацію на лінії зіткнення.

«За цікавою розмовою годинне спілкування пройшло як мить, і присутні стоячи оплесками вітали українських захисників», – ідеться в повідомленні.

Крім того, присутні оглянули фотопроєкт «Сьогодення захисників», де на фото, зроблених самими захисниками та захисницями, показані будні ООС.

Посольство подякувало українській громаді за спільну організацію класного івенту та активну участь.

Нагадаємо, українська громада Абу-Дабі за підтримки посольства України в ОАЕ, муніципалітету Абу-Дабі та муніципалітету району Шахама з нагоди Всесвітнього дня вишиванки висадила дерева в парку на острові Яс у передмісті еміратської столиці.

Фото: Посольство України в ОАЕ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-