МІОК презентує результати опитування «Обізнаність українців про діаспору та ставлення до неї»

МІОК презентує результати опитування «Обізнаність українців про діаспору та ставлення до неї»

Укрінформ
Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) 21 жовтня презентує результати всеукраїнського опитування «Обізнаність українців про діаспору та ставлення до неї».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Повідомляється, що опитування ініціював Міжнародний інститут освіти, культури зв’язків з діаспорою та провів спільно з Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та соціологічною службою Центру Разумкова.

У МІОК зауважили, що сьогодні за межами України живе та працює понад 20 мільйонів українців. За оцінками експертів, їх кількість лише зростатиме.

Під час презентації можна буде дізнатися як в Україні ставляться до українців, що проживають за кордоном? Чи цікавляться їхніми здобутками? Чи хочуть їх бачити нашими інвесторами, управлінцями та залучати українську діаспору до розбудови нашої держави?

Захід відбудеться на платформі Zoom (усім зареєстрованим учасникам надішлють покликання за день до події). Початок: о 16:00 (за київським часом).

Сьогодні за межами України живе та працює понад 20 мільйонів українців. За оцінками експертів, їх кількість лише зростатиме.

Але як ставимося в Україні до українців, що проживають за кордоном? Чи цікавимося їхніми здобутками? Чи хочемо їх бачити нашими інвесторами, управлінцями та залучати українську діаспору до розбудови нашої держави?

Про це та інше можна буде довідатися під час презентації результатів всеукраїнського опитування «Обізнаність українців про діаспору та ставлення до неї», яке ініціював Міжнародний інститут освіти, культури зв’язків з діаспорою та провів спільно з Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» та соціологічною службою Центру Разумкова.

Захід відбудеться 21 жовтня 2021 р. на платформі Zoom (усім зареєстрованим учасникам надішлемо посилання за день до події).

Участь у заході безоплатна, реєстрація до 20 жовтня за посиланням

Дослідження проведено з 3 по 9 серпня 2021 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Опитано 2018 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

За деталями потрібно звертатися на e-mail: conference@miok.lviv.ua та за тел.: (032) 258-01-51.

Нагадаємо, МІОК започатковує нову комунікаційну платформу для діалогу між українцями східної діаспори та Україною – проєкт «Східний світ діаспори: спільномова».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-