Клуб турецької мови при Українській спілці в Анкарі запрошує на зустрічі

Клуб турецької мови при Українській спілці в Анкарі запрошує на зустрічі

Укрінформ
Клуб турецької мови, який успішно діє при Українській спілці в Анкарі, запрошує на зустрічі для вивчення та удосконалення знань турецької мови.

Групи формуються за рівнем знань та підготовки, повідомляє власкор Укрінформу.

«При переїзді за кордон першим і найгострішим питанням адаптації є опанування мови іншої країни. Тут у пригоді можуть стати різні джерела і методи. На моє переконання, найефективнішим є вивчення мови з повним розумінням всіх граматичних конструкцій і лексичних форм, з можливістю зіставити їх з аналогічними формами в рідній мові», – розповіла агентству керівниця клубу турецької мови при Українській спілці в Анкарі Марина Шенель.

Викладачка має понад 20 років досвіду практичного викладання турецької мови та переконана, що, особливо на початковому етапі вивчення мови, важливо отримувати чіткі, детальні та зрозумілі пояснення.

«Саме на цих принципах побудована наша робота. Жодне питання не залишиться без відповіді. З радістю поділюся всіма знаннями та досвідом. Дехто може думати, що опанувати іншу мову – нереальне завдання. Таке сприйняття лякає і перешкоджає навчанню. Це ми також зможемо подолати. Дружня атмосфера і насолода від процесу знайомства з мовою та культурою – гарантовані», – запевнила викладачка.

Марина Шенель наголосила, що учасники клубу мають можливість спілкуватись зі співвітчизниками, знаходити серед них нових друзів, що також важливо у процесі навчання.

Зустрічі відбуваються двічі на тиждень в онлайн-форматі. Групи формуються відповідно до рівнів володіння турецькою мовою: початкового (А1), середнього (B1) та просунутого (C1).

Запис через WhatsApp за номером +905455757038. 

Нагадаємо, українка з Хмельницького, яка вже понад п’ять років викладає англійську мову в Туреччині, написала підручник-посібник для підготовки до вступного іспиту з англійської мови в один з найпрестижніших вищих навчальних закладів Туреччини – Бількентського університету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-