Пластуни провели у Фінляндії благодійний ярмарок

Пластуни провели у Фінляндії благодійний ярмарок

Фото
Укрінформ
У рамках святкування 30-ї річниці незалежності України товариством українців у Фінляндії відбулася довгоочікувана подія для пластунів – благодійний пластовий ярмарок.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Пласт у Фінляндії.

«Це особлива та довгоочікувана подія для пластунів, де вони мають гарну нагоду якнайкраще проявити свої чесноти: відповідальність, самозарадність, сумлінність, командну роботу. Та головне – це можливість зробити велику добру справу благодійності, бо одним з головних обов'язків пластуна є допомагати іншим», – розповіли в організації.

Зауважується, що всі вторговані кошти з пластового ярмарку будуть передані на потреби волонтерських груп для підтримки наших захисників на сході, поранених воїнів в шпиталі й інші благі цілі.

Пласт у Фінляндії щиро подякував усім щедрим покупцям за добрий виторг, Ukrainian Association in Finland за надану можливість проведення ярмарку й усій пластовій родині Фінляндії за злагоджену працю та її успіх.

Нагадаємо, Товариство українців у Фінляндії (Ukrainian Association in Finland) в м. Гельсінкі організувало святковий захід з нагоди 30-ї річниці незалежності України, у якому взяли участь представники Посольства України у Фінляндській Республіці.

Фото: Пласт у Фінляндії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-