Міжнародний український культурний центр відновив концертну діяльність у Фінляндії

Міжнародний український культурний центр відновив концертну діяльність у Фінляндії

Відео
Укрінформ
Після тривалої перерви, пов'язаної з пандемією Covid-19, Міжнародний український культурний центр відновлює концертну діяльність у Фінляндії – новий сезон відкриває концертний тур тріо бандуристок «Оріана» з Тернополя.

Як передає Укрінформ, про це Міжнародний український культурний центр у фінському місті Тампере повідомив у Фейсбуці.

Фото: Міжнародний Український Культурний Центр

Фото: Міжнародний Український Культурний Центр

Концертний тур тріо триває у Фінляндії з 18 вересня по 10 жовтня. Додаткову інформацію щодо туру і розкладу концертів можна побачити на цьому сайті.

За повідомленням, початок концертного туру «Оріани» видався дуже вдалим на вдячного фінського слухача, який зустрічає артистів квітами та теплими оплесками. Відчувається також підтримка українців, які проживають на фінській землі.

Читайте також: На півночі Фінляндії відкрилося кафе «Ukraina»

«На кожному з перших шести концертів туру були присутні наші земляки. Дівчата з тріо зворушені позитивними емоціями, якими їх обдаровують фінські та українські глядачі. А чудові, теплі, сонячні осінні дні надихають на неперевершене продовження гастрольного туру й обіцяють безліч вражень від казкової фінської природи», – додали у Культурному центрі.

Нагадаємо, Товариство українців у Фінляндії (Ukrainian Association in Finland) в м. Гельсінкі організувало святковий захід з нагоди 30-ї річниці незалежності України, у якому взяли участь представники Посольства України у Фінляндській Республіці.

Фото: ukraina.fi

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-