В Угорщині відновить роботу освітньо-мистецький центр при Українській асоціації «Єдність»

В Угорщині відновить роботу освітньо-мистецький центр при Українській асоціації «Єдність»

Укрінформ
У Будапешті після довгого літнього відпочинку Освітньо-мистецький центр при Українській асоціації «Єдність» асоціації продовжує свою роботу – перші заняття відбудуться вже у неділю, 19 вересня, о 10.00.

Як передає Укрінформ, про це Освітньо-мистецький центр Української асоціації «Єдність» повідомив у Фейсбуці.

«Вперше у навчальному центрі розпочинає свою роботу гурток КІНО (Креативність, Ігри, Навички, Особистість). Він створений для того, щоб діти проявляли ініціативність, більше спілкувалися українською, формували активну життєву позицію, дізнавалися про взаємостосунки між людьми та про себе, вчилися мислити поза рамками, цінували та розвивали свою унікальність», – ідеться в повідомленні.

Мета навчань – донести дітям, що вони вже є лідерами та що круто бути лідером по життю.

Заняття розраховані на дітей віком 9-14 років. Тривалість одного заняття – 1,5 години. (45+45 хв з перервою 5 хв. між ними).

«Паралельно КІНО наші найменші діточки продовжать займатися у групі «Дошкільнята». Це давно всім відомі та улюблені багатьма дітками інтегровані заняття для дітей дошкільного віку», – поінформували у «Єдності».

В асоціації додали, що після завершення навчання на дітей чекає «солодкий подарунок».

Години занять на фото.

Нагадаємо, з нагоди святкування 15-річчя Дня вишиванки Українська асоціація «Єдність» та українці Угорщини виклали у Будапешті український орнамент з обгорнутих книг, а сам процес зняли на відео.

Фото: Освітньо-мистецький центр Української асоціації «Єдність» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-