У Стамбулі та Анталії почалися заняття в українських суботніх школах

У Стамбулі та Анталії почалися заняття в українських суботніх школах

Фото
Укрінформ
Українська суботня школа у Стамбулі, що працює в європейській частині, та українська суботня школа в Анталії, що діє при Середземноморському об’єднанні українців, почали новий навчальний рік.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційні сторінки шкіл у Фейсбуці.

«Ось і в нашій Українська суботня школа в Стамбулі (Європа) пролунав довгоочікуваний перший дзвіночок! Після тривалих карантинних обмежень ми знову зустрілися всі разом», - повідомила голова Українського товариства солідарності та взаємодопомоги в Стамбулі, викладач школи Тетяна Феджан-Бештепе.

В Анталії на святі з нагоди початку нового навчального року виступив колектив українського народного танцю «Світанок» та співачка Софійка Абрамова.

«Сьогодні відсвяткували початок навчального року!  Було яскраво, весело та цікаво… Бажаємо усім наснаги, сил, енергії, успіхів та міцного здоров'я в новому навчальному році», - повідомила керівниця Середземноморського об'єднання українців та суботньої школи Наталя Караджа.

Нагадаємо, Українська суботня школа «Мрія» при ГО «Чорноморська асоціація» у Самсуні розпочала роботу 17 серпня, Українська суботня школа «Веселка» (Азія, Аташехір) почала навчальний рік 4 вересня.

18 вересня новий навчальний рік розпочне українська суботня школа в Анталії (школа діє при ГО «Українська родина»), 26 вересня - в Анкарі (школа діє при Українській спілці в Анкарі).

Фото: Tetiana Fecan-Baştepe та Середземноморське об'єднання українців / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-