Світовий конґрес Українців оприлюднив п'ятірку фіналістів ініціативи «СКУ 30 до 30»

Світовий конґрес Українців оприлюднив п'ятірку фіналістів ініціативи «СКУ 30 до 30»

Укрінформ
Світовий конґрес Українців оприлюднив імена заключної п’ятірки першої ініціативи Конґресу для молодих діаспорян «СКУ: 30 до 30».

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив у Фейсбуці.

Фіналістами стали:

Тарас Пономаренко (Іспанія)

Разом зі своїми однодумцями в Іспанії відновив діяльність Спілки Української Молоді. Координатор молодіжних ініціатив і зв’язків із громадськістю в Асоціації Українців регіону Мурсія та представник Ради асоціацій іноземців в Регіоні Мурсія від України.

Дар’я Наумова (Канада)

Очолює Українське Національне Об’єднання Канади у Монреалі, а також є головою комітету з контролю пожертвувань в організації. Конґрес Українців Канади відзначив талановиту дівчину нагородою Youth Leadership Award.

Михайло Чіпріан Лушкан (Румунія)

Очолює комісію молоді та спорту Союзу Українців Румунії. Бере активну участь у житті громади, допомагає самотнім та літнім людям. Популяризує цінності та культуру української меншини в Румунії, а також програми та стратегії СУР серед української етнічної молоді.

Світлана Прокопів (Норвегія)

Всього за 2,5 роки встигла стати активною учасницею культурного життя української громади, приєднавшись до місцевого вокального ансамблю. Світлана бере участь та організовує культурні та бізнес-заходи, які покращують імідж України у світі.

Теона Кахіані (Грузія)

Теона з юних літ активно бере участь в культурних українських та україно-грузинських проєктах. Заступниця президента Світового Конґресу Українських Молодіжних Організацій.

Більше історій 30 героїв єдиної та унікальної «СКУ 30 до 30» за посиланням.

Нагадаємо, перша ініціатива Світового конґресу українців для молодих діаспорян «СКУ: 30 до 30», створена до для знайомства з молодими лідерами закордонного українства віком до 30 років, завершилася 19 серпня.

Партнери ініціативи: Пласт – українська скаутська організація, Ukrainian Youth Association – CYM Global, Ukrainian Youth Association of Canada (CYM) SUSK: Ukrainian Canadian Students' Union.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-