Ювілейний СУМівський прапор відвідав у Канаді Ніагарський півострів

Ювілейний СУМівський прапор відвідав у Канаді Ніагарський півострів

Фото
Укрінформ
Ювілейний прапор Спілки української молоді у рамках естафети до 75-ліття відновлення СУМ в діаспорі відвідав у Канаді Ніагарський півострів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СУМ.

Повідомляється, що на запрошення осередку ім. гетьмана Івана Мазепи в м. Сейнт Катеринс, (Онтаріо) 15-го серпня прапор був на Святій Літургії в церкві свв. Кирила і Методія, яку відправив наш капелан о. Богдан Чолій – сам сумівець. Прислуговували сумівці.

Опісля провели урочистий похід. На церковних сходах зробили знимку з юнацтвом, членани управи осередку та прихильниками.

«Тоді менша група поїхала над водоспад Ніагара, де під оглядом зацікавлених туристів, зробили ще кілька фотографій», – розповіли у Спілці.

При Ніагарському водоспаді «Підкова» – Horseshoe Falls – (канадська сторона).

Біля вежі Skylon Tower

Потім прапор помандрував до Торонто. 

Нагадаємо, Ювілейний прапор Спілки української молоді у рамках естафети до 75-ліття відновлення СУМ в діаспорі прибув з Великої Британії до канадського міста Калґарі.

У липні Ювілейний прапор СУМ у рамках естафети до 75-ліття відновлення СУМ в діаспорі прибув до Великої Британії, завершивши мандрівку Піренейським півостровом. Естафета Ювілейного прапора СУМ розпочалася у Німеччині у квітні.

Фото: СУМ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-