Українська школа з Лейпцига записала відеовітання з нагоди річниці незалежності України

Українська школа з Лейпцига записала відеовітання з нагоди річниці незалежності України

Укрінформ
Учні суботньої школи «Намисто» з німецького Лейпцига та їхні батьки у рамках проєкту «Ми з Тобою, Україно!» записали відеовітання з 30-річчям незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це школа «Намисто» повідомила у Фейсбуці.

«Останнім у минулому навчальному році та надзвичайно цікавим та зворушливим був проєкт "Ми з Тобою, Україно! Українська суботня школа «Намисто»вітає Україну та українців з 30-річчям Незалежності». Виявляється запис відеоролика не така вже проста річ, а особливо, коли у ньому бере участь багато людей. На пропозицію записати таке привітання, відгукнулися майже всі школярі разом з батьками», – йдеться в повідомленні.

Відеопривітання доступне за посиланням.

Школа висловила велику подяку Андрію Цигичко та Віталію Конаровському за зйомку та монтаж відео.

Також повідомляється, що зараз багато учнів школи «Намисто» перебувають в Україні та мають можливість кожен день спілкуватися зі своїми ровесниками рідною українською мовою.

Нагадаємо, Управління закордонного українства МЗС оприлюднило нові вітання від закордонних українців у рамках проєкту «Усе моє, все зветься Україна», розпочатого з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та до річниці прийняття Верховною Радою УРСР Декларації про Державний суверенітет України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-