Союз українців Румунії провів круглий стіл про свою літературно-видавничу діяльність

Союз українців Румунії провів круглий стіл про свою літературно-видавничу діяльність

Укрінформ
В осередку Тулчанської філії Союзу українців Румунії відбувся круглий стіл, на якому було представлено літературно-видавничу діяльність СУР.

Як передає Укрінформ, про це СУР повідомив у Фейсбуці.

У заході взяли участь голова СУР, депутат Микола Мирослав Петрецький, перший заступник голови СУР Василь Пасенчук, генеральний секретар СУР Люба Ірина Горват, члени Ради CУР, письменники Михайло Гафія Трайста та Віргілій Ріцко, редактор часопису «Вільне слово» – Роман Петрашук, тулчанські письменники та члени Тулчанської філії СУР.

У своєму вступному слові депутат Микола Мирослав Петрецький підкреслив важливість таких зустрічей і привітав роботу Комісії з питань культури СУР.

Редактор газети «Вільне слово» Роман Петрашук представив доповідь про роль СУРівських публікацій, письменник Віргілій Ріцько розповів про себе і про книги, видані за підтримки СУР. Зустріч завершилася поетичним читанням, за участі поетів Елени Нитки, Йоана Георгіце та Михайла Гафії Трайсти.

Нагадаємо, у Румунії у приміщенні Тулчанської філії відбулося засідання Ради Союзу українців Румунії (СУР), на якому йшлося про вирішення потреб української громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-