Українці Фінляндії запросили на святкування ювілею Незалежності України

Українці Фінляндії запросили на святкування ювілею Незалежності України

Укрінформ
Товариство Українців у Фінляндії радо запрошує усіх охочих долучитися до святкування 30-ї річниці незалежності України, що відбудеться 29 серпня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Святкування відбудеться за адресою: Poliisien kesäkoti, Kyyluodontie, Lauttasaari, Helsinki. Воно розпочнеться о 14:00 з урочистого підняття прапору України під виконання гімну, після чого гостей запрошують на офіційну програму заходу.

У програмі свята виступи акторів Українського театру Фінляндії, хору, показ колекції вишиванок, вікторина, караоке, ярмарок та багато живого спілкування. Для менших учасників заходу також заплановано багато цікавинок від Пласту та дитячих гуртків товариства.

Повну програму заходів буде оголошено ближче до свята. Стежити за оновленнями можна на нашій сторінці у Фейсбуці.

Після офіційної частини свята відбудеться фуршет, де можна буде поласувати українськими традиційними стравами й освіжаючими напоями.

Читайте також: Український театр Фінляндії отримав нагороди на міжнародному конкурсі

До 15.8.2021 реєстрація на подію відкрита виключно для членів товариства (запрошення з посиланням розіслано членам Товариства на вказані імейли), після чого відкривається для усіх охочих і закривається 26.8.2021. Посилання на реєстраційну форму з’явиться тут для усіх охочих 16.8.2021.

Для членів Товариства участь у заході безплатна. Будь ласка, переконайтеся, що ви сплатили членський внесок за 2021 рік. Якщо ви ще не встигли цього зробити, можете скористатися цими даними для сплати:

При сплаті на рахунок FI75 1572 3000 3417 35, отримувач Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa, просимо вказувати номер посилання (viitenumero):

Членські внески за 2021 рік - viitenumero 20226.

Інші учасники заходу сплачують внесок у розмірі 10 євро. Внесок можна буде сплатити карткою або готівкою.

Організатори просять звернути увагу на те, що ситуація з вірусом COVID-19 постійно змінюється і правління Товариства активно стежить за рекомендаціями уряду щодо проведення заходів.

Нагадаємо, Товариство українців у Фінляндії (ТУФ) за підтримки Посольства України 21 серпня проведе турнір з мініфутболу, присвячений 30-річчю Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-