На Кіпрі діаспора запросила на Вечір української ліричної музики

На Кіпрі діаспора запросила на Вечір української ліричної музики

Укрінформ
Товариство Українсько-Кіпрської дружби радо запрошує у Red Cafe - Pizza Romana, розташованому на набережній парку Молос в Лімасолі, на Вечір української ліричної музики, який відбудеться 15 серпня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

«Для Вас наше Товариство Українсько-Кіпрської дружби запросило співака та музиканта Вадима Діякевича, який протягом півтори години буде виконувати українські та міжнародні хіти. Також ми готуємо стильну зону, де ви зможете зробити фото на згадку про цей вечір, дуже коротко ознайомимо з діяльністю Товариства та анонсуємо наступні події нашої української громади Кіпру», – повідомили організатори.

Початок об 18:30.

Зауважується, що конкретної вхідної ціни немає – потрібно просто оплатити згідно з прейскурантом будь-яке замовлення страв чи напоїв на вибір з меню кафе та додатково залишити донат в окремій спеціальній скриньці в будь-якій прийнятній сумі як вдячність організаторам та виконавцям.

Організатори просять охочих обов’язково попередньо заповнити форму реєстрації за посиланням або за телефоном 97832590 (Юлія Сов’як).

Нагадаємо, Товариство Українсько-Кіпрської дружби у червні провело в горах Тродоса святковий пікнік до Дня Конституції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-