Генконсул України в Мілані зустрівся з представницями культурної асоціації «Злагода»

Генконсул України в Мілані зустрівся з представницями культурної асоціації «Злагода»

Укрінформ
У Генеральному консульстві України в Мілані 5 липня відбулася зустріч з представницями української культурної асоціації міста Бергамо «Злагода», під час якої поговорили про спільну організацію культурно-гуманітарних заходів, а також про нагальні потреби та підтримку роботи асоціації.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Консульства у Фейсбуці.

«Голова асоціації Ярослава Вишневська розповіла про діяльність української суботньої школи, яка діє при асоціації, а також творчих, танцювальних та співочого, колективів, які з нетерпінням очікують на можливість знову зачаровувати глядачів своїм талантом та енергією!», – повідомили у дипустанові.

Своєю чергою генеральний консул Андрій Картиш запевнив у твердій підтримці ініціатив та проєктів асоціації, головною метою яких є ознайомлення пересічних італійців з культурно-мистецьким надбанням нашої України та об’єднання українців у північних регіонах Італії.

Нагадаємо, у червні генконсул України провів зустріч з префектом Мілана та провінції Ренато Сакконе, під час якої сторони обговорили питання щодо перебування в Мілані та провінції численної української громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-