У Токіо українська школа «Джерельце» оголосила прийом дітей

У Токіо українська школа «Джерельце» оголосила прийом дітей

Укрінформ
Українська школа «Джерельце» у Токіо оголосила прийом дітей в на 2021-22 навчальний рік.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Неприбуткова громадська організація українців у Японії «Краяни».

«Канікули для дітей, але наші вчителі «Джерельця» продовжують працювати та готуватись до нового навчального року: нові ідеї, нові програми, нові класи. Тож, якщо ви проживаєте у Токіо чи його передмістях та у вас і у ваших дітей є бажання спілкуватись солов’їною, вивчати українську, опанувати навичками роботи з комп’ютером, навчитись театрального мистецтва, танцювати так, як це вміють наші старші джерельцята, якщо ви хочете бути частиною українського острівка в безмежному японському середовищі, якщо ваші японські друзі бажають ближче познайомитись з Україною та українцями - ласкаво просимо до нашого дружного колективу», – йдеться в повідомленні.

Зауважується, що діти віком від 4 до 17 років, які володіють українською, можуть доєднатись до вже існуючих класів. Вони, залежно від віку, вивчатимуть такі предмети, як розвиток мовлення, української мови, народознавства, рукотворів та комп’ютерної грамоти.

Також оголошується набір дітей віком від двох років у новий клас. Для них вже розроблені уроки розвитку мовлення в ігровій формі та музичні уроки.

Крім того, 2021 року школа відкриває новий клас – українська як іноземна мова для дітей шкільного віку з нульовим та початковим рівнем А1.

Також з вересня на постійній основі працюватимуть факультативи – Театральна студія та Студія українського народного та сучасного танцю.

Нагадаємо, школа «Джерельце» підсумувала навчальний рік святом Останнього дзвоника, під час якого звучали пісні та вірші, проводилися ігри, конкурси та презентації, також для дітей був сюрпризом, а для вчителів справжнім викликом завершальний танець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-