Українська школа в Токіо «Джерельце» відсвяткувала закінчення навчального року

Українська школа в Токіо «Джерельце» відсвяткувала закінчення навчального року

Фото
Укрінформ
Українська недільна школа в Токіо «Джерельце» підсумувала навчальний рік святом Останнього дзвоника, під час якого звучали пісні та вірші, проводилися ігри, конкурси та презентації, також для дітей був сюрпризом, а для вчителів справжнім викликом завершальний танець.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Неприбуткова громадська організація українців у Японії «Краяни».

Крім того, завдяки Yevheniy Semenov Sergey Solotskyy Yuliya Suzuki-Sidorenko Tatyana Gorbachuk Katya Matseychuk діти школи отримали довгоочікувані книги з України – чудові подарунки та поповнення у шкільну бібліотеку.

Зауважується, що цей навчальний рік був насиченим і наповненим різними подіями, проєктами з новими випробовуваннями і для дітей, і для батьків, і для нас вчителів. За рік є неабиякі надбання.

«Нашим найкреативнішим вчителям, найстараннішим учням та найулюбленішим батькам велика подяка за ваші ідеї, терпіння, недоспані ночі, хвилювання, інтелектуальні, духовні і кулінарні смаколики! Ви найкращі!», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українську громаду Японії «Краяни» офіційно зареєстрували як неприбуткову громадську організацію з назвою «Асоціація дружби Японії та України Краяни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-