У Польщі відзначили День кримськотатарського прапора

У Польщі відзначили День кримськотатарського прапора

Фото
Укрінформ
День кримськотатарського прапора відзначили у Польщі українські дипломати, а також співачка Джамала, яка перебуває на фестивалі у Жешуві.

Про це інформує у Фейсбуці посольство України в Польщі, передає Укрінформ.

“Солідаризуючись із кримськими татарами, засуджуючи репресивну політику російського окупанта, спрямовану на придушення спротиву і знищення кримськотатарської ідентичності, та закликаючи до консолідації зусиль задля деокупації інтегральної частини України - АР Крим, спільно з Джамалою українські дипломатична та консульські установи у Польщі підіймають сьогодні національний прапор корінного народу Кримського півострова - кримських татар. Крим - це Україна! Qırım bu Ukraina! #CrimeaIsUkraine”, - підкреслили у Посольстві України в РП.

Читайте також: У Ризі День кримськотатарського прапора відсвяткували біля «кримських лип»

Кримськотатарський стяг розгорнули, зокрема, у посольстві України у Варшаві, генконсульствах України у Любліні та Кракові та консульстві у Гданську. Крім того, фото з українським та кримськотатарським прапором зробила українська співачка кримськотатарського походження Джамала, яка зараз перебуває на фестивалі “Схід культури” у Жешуві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-