Українці обговорили тридцятиріччя встановлення побратимських відносин між Києвом і Чикаго

Українці обговорили тридцятиріччя встановлення побратимських відносин між Києвом і Чикаго

Укрінформ
Генеральний консул України в Чикаго Сергій Коледов спільно з керівництвом Комітету міст-побратимів Київ-Чикаго обговорили спільне святкування 30-річниці встановлення побратимських відносин між Києвом і Чикаго та 30-річниці Незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у Фейсбуці Генконсульства.

"23 червня 2021 року відбулася зустріч Генерального консула Сергія Коледова з керівництвом Комітету міст-побратимів Київ-Чикаго Юрієм Фігелем, Вірою Ельяшевською та Левком Голубцем", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що українці обговорили питання спільного святкування 30-річниці встановлення побратимських відносин між Києвом і Чикаго, а також  30-річниці Незалежності України.

Як повідомляється, в ході зустрічі дипломат та керівництво Комітету міст-побратимів Київ-Чикаго визначили передумови започаткування нових та продовження «заморожених» у зв`язку із пандемією COVID-19 спільних економічних проектів як в Україні, так і в США, а також обговорили організацію візитів делегації бізнесменів міста Чикаго в Україну та делегації під егідою Малої академії наук України в Чикаго.

Чикаго (одне з найбільших за населенням та економічним потенціалом міст країни, центр української діаспори) поріднилося з українською столицею у 1991 році. З тих пір підтримує найтісніші зв'язки з Україною на міжнародному рівні.

Фото: Фейсбук Генерального консульства України в Чикаго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-