Посольство України у Франції призупинило прийом громадян в консульському відділі

Посольство України у Франції призупинило прийом громадян в консульському відділі

Укрінформ
Посольство України у Франції у зв’язку з підтвердженими випадками захворювання на COVID-19 серед колективу посольство тимчасово призупинило прийом громадян в консульському відділі, починаючи з 31 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України у Французькій Республіці.

Зауважується, що консульський відділ буде зачинений до 14 квітня, прийом та видача виготовлених документів (закордонних паспортів, довідок) здійснюватися не буде. Усі заявники, які мали запис на прийом на цей період, отримали електронний лист з повідомленням про тимчасове припинення прийому.

«У зазначений період прийматимуться виключно клопотання громадян України щодо оформлення посвідчення на повернення в Україну у разі нагальної потреби повернутися в Україну та виключно за наявності авіаквитка в Україну на дату до 15.04, з огляду на запроваджені обмеження на наземний в’їзд до інших країн ЄС з території Франції», – йдеться в повідомленні.

Усі електронні звернення, у тому числі щодо уточнення можливості прийому для оформлення посвідчення на повернення в Україну, у посольстві просять надсилати на consul_fr@mfa.gov.ua.

У випадках подій надзвичайного характеру за участі громадян України (арешт, смерть, втрата документів, необхідних для невідкладного повернення в Україну, тощо), охочі можуть звернутися на телефон гарячої лінії, яка призначена виключно для випадків надзвичайних ситуацій: (+33) 06 07 71 53 56. 

Як передавав Укрінформ, Посольство України у Франції 22-23 квітня має провести виїзне консульське обслуговування громадян у місті Канни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-