На польському телеканалі у прайм-тайм розповіли про українську кухню

На польському телеканалі у прайм-тайм розповіли про українську кухню

Укрінформ
У Польщі на державному телеканалі TVP2 у прайм-тайм розповіли про популярні українські страви, способи їх приготування, схожість української та польської кухні, національні традиції.

Особливості української національної кухні було продемонстровано у рамках освітньо-розважальної програми “Смаки світу” (Smaki świata), що виходить щотижня у суботу ввечері на цьому польському телеканалі, передає кореспондент Укрінформу.

У понад двадцяти хвилинній програмі польські ведучі поспілкувалися з представниками українських ресторанів у Польщі, які пригощали їх традиційними українськими стравами, зокрема борщем, варениками, голубцями тощо, а також спробували навчити їх готувати українські страви.

Читайте також: Українці у Празі відкриють ресторан для промоції борщу

У рамках програми про особливості української кухні, схожість та відмінність з польською кухнею польські ведучі поспілкувалися також з українськими співаками, танцівниками та журналістами, які проживають і працюють у Польщі.

В ефірі розважальної програми не забракло й серйозних тем, зокрема про життя українців в Польщі чи ситуацію на сході України. Зокрема, було підкреслено, що Польща є однією з тих європейських країн, які усіляко підтримують Україну, що потерпає від російської агресії.  

Нагадаємо, українське подружжя в американському штаті Нью-Джерсі, де проживає одна з найбільших українських громад США, кілька років за підтримки діаспори відкрило єдиний у цьому штаті банкетний зал української кухні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-