До школярів з Івано-Франківщини прямують наплічники зі шкільним приладдям із Латвії та Норвегії

До школярів з Івано-Франківщини прямують наплічники зі шкільним приладдям із Латвії та Норвегії

Фото
Укрінформ
Під патронатом посольства України в Латвії відбулася передача соціальної допомоги для учнів з Івано-Франківщини - 62 шкільні рюкзаки, укомплектовані канцелярським приладдям.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба диппредставництва.

Допомогу для подальшої адресної передачі школярам із малозабезпечених сімей Івано-Франківської області було передано в понеділок Івано-Франківській обласній державній адміністрації.

Як зазначається, наплічники надала норвезька гуманітарна організація на прохання голови Конгресу українців Латвії Миколи Павлюка.

Повідомляється, що посольство у взаємодії з Українським торговим домом (керівник Олександр Петров) організувало збір особистих коштів працівників дипусатнови, а також латвійських бізнес-структур для придбання канцелярських виробів.

Соціальну допомогу з Латвії прийняв головний спеціаліст Управління міжпарламентського співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Олег Сачков. За його словами, шкільні рюкзаки будуть передані малозабезпеченим сім’ям з тих районів Івано-Франківської області, які найбільше постраждали внаслідок повені влітку 2020 року.

Читайте також: «Портфелики від діаспори» отримали понад 100 школярів зі Львівщини

Фото: latvia.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-