У Посольстві в Швеції відбулася зустріч з представниками українських громадських осередків Швеції

У Посольстві в Швеції відбулася зустріч з представниками українських громадських осередків Швеції

Фото
Укрінформ
У контексті спільного відзначення Дня Соборності України у Посольстві України в Швеції відбулася тематична зустріч з представниками українських громадських осередків.

Про це йдеться а сторінці диппредставництва у Facebook.

Як зазначається, сторінки історії життя української громади в Швеції відкрила перед аудиторією ветеран першого українського осередку, колишній депутат Шведського Риксдагу, кавалер Ордена «За заслуги» Марія Хасан. Поділившись спогадами про роботу першого осередку, складнощі у становленні і поширенні обізнаності про Україну серед шведських громадян та політиків, Марія Хасан відповіла на запитання гостей та відвідувачів молодого покоління наших співвітчизників.

Відбулася розмова про перспективи співпраці та майбутні проєкти, що будуть реалізовані у співпраці Посольства та української громади.

Про сьогоденні політичні реалії, протидію російській агресії та гібридній війні в умовах тимчасової окупації розповів спеціальний гість - режисер та продюсер Мирослав Гай. Гості мали нагоду переглянути одну з його численних документальних стрічок - «Миротворці у горах Сванетії».

Читайте також: Діти з діаспори надіслали подарунки нацгвардійцям в районі проведення ООС

Фото: Embassy of Ukraine in Sweden / Посольство України в Швеції у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-