Трамп стане популярнішим у діаспорі, якщо дасть Україні зброю - представник УККА

Трамп стане популярнішим у діаспорі, якщо дасть Україні зброю - представник УККА

Ексклюзив
Укрінформ
Дональд Трамп може наростити підтримку серед американців українського походження на наступних президентських виборах у порівнянні з 2016 роком.

Таку думку в коментарі власному кореспондентові Укрінформу висловив представник Українського конгресового комітету Америки Андрій Добрянський.

За його словами, популярність Трампа в діаспорі може зрости, якщо він надасть Україні зброю.

Водночас Добрянський зізнався, що негативно оцінює міжнародну політику нинішнього голови Білого дому й завжди голосує за висуванців Демократичної партії.

«Телебачення Fox News, яке підтримує республіканців, зазомбувало американців. Воно ніколи не говорить про суть розслідування щодо імпічменту, а лише про те, що президента оббріхують», - зазначив Добрянський.

Читайте також: Українці США, прихильні до республіканців, не бачать підстав для імпічменту Трампа

При цьому він наголосив, що українці в США ніколи не голосують одностайно за того чи іншого кандидата. А також заперечив твердження про те, ніби діаспора традиційно підтримує республіканців.

«Так було колись. Нині ситуація змінилася, і багато представників української громади підтримують Демократичну партію».

Однак, зауважив Добрянський, відповідних соціологічних досліджень ніхто не проводив, тож немає даних щодо підтримки українцями тієї чи іншої політичної сили.

Читайте також: Демократи хочуть проголосувати за імпічмент Трампа до Різдва – ЗМІ

На переконання представника УКК, Палата представників оголосить імпічмент ще до різдвяних свят, хоча Сенат і не підтримає її. «Але політично це буде дуже важливе рішення. Конгрес покаже, що президент країни не може так поводитися», - зазначив Добрянський.

Зрештою, вважає він, Трамп може стати першим президентом США, переобраним після позитивного голосування за імпічмент у Палаті представників.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-