Українська недільна школа в Баку відновить свою роботу

Українська недільна школа в Баку відновить свою роботу

Фото
Укрінформ
У столиці Азербайджану відновить свою роботу українська недільна школа при Бакинському слов’янському університеті (БСУ).

Про це повідомляє пресслужба Посольства України в Азербайджанській Республіці.

«У контексті забезпечення освітніх і культурних потреб української громади в АР Посол В.Каневський обговорив з ректором Н.Алієвою питання діяльності при БСУ української недільної школи, за результатами було досягнуто домовленість про відновлення роботи української недільної школи (у тестовому режимі)», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зустірч українського Посла з ректором і керівним складом БСУ відбулася 24 вересня відповідно до домовленостей, досягнутих під час проведення 4 вересня засідання активу громадської організації «Український конгрес Азербайджану», у частині надання ПУ в АР сприяння українській громаді щодо відновлення діяльності української недільної школи при Бакинському слов’янському університеті.

У ході зустрічі відбувся обмін думками щодо перспектив подальшої співпраці БСУ з українськими вищими навчальними закладами. Керівництво університету також ознайомило українського Посла з основними напрямами викладання україністики на факультетах слов’янського університету.

Під час відвідання навчального закладу Владислав Каневський ознайомився з роботою українського культурно-освітнього центру, який функціонує при БСУ, та відвідав виступ колективу «Слов’яночка».

Читайте також: “Ви – наші найкращі дипломати”: Зеленський подякував українській громаді у США

Фото: Посольство України в Азербайджанській Республіці у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-