У ролику до Expo 2020 Dubai рекламують український павільйон і унікальний  електробайк

У ролику до Expo 2020 Dubai рекламують український павільйон і унікальний електробайк

Відео
Укрінформ
Унікальний електробайк, який представлять в українському павільйоні у рамках Всесвітньої виставки Expo 2020 Dubai, презентували у відеоролику.

Ролик під назвою "See It To Believe It | Ukraine" розміщено на сторінці Expo 2020 Dubai (ЕКСПО-2020 у Дубаї) у Facebook.

"Ви маєте можливість побачити інновацію на двох колесах – електробайк (e-bike), який може проїхати 380 км на одному заряді!", - йдеться у відео, яке набрало майже 176 тис. переглядів.

Про українську розробку також зазначається: "Інновація, яка може визначити майбутнє екологічно чистого транспортування. Електробайк, який дійсно може долати відстані, - тільки в українському павільйоні. Ви повинні побачити це на Expo 2020 Dubai, щоб повірити".

Раніше повідомлялося, що проект українського павільйону на Expo 2020 Dubai визнали одним з найкращих. «Оргкомітет Expo 2020 Dubai визнав виставковий павільйон України одним із 25 найкращих. Концепція виставкового павільйону України для Всесвітньої виставки об’єднана під загальною темою “Smart Ukraine. Connecting Dots” та передбачає презентацію України як інноваційної країни, яка динамічно розвивається та докладає значні зусилля для впровадження smart-технологій", - йдеться в повідомленні.

Очікується, що український павільйон відвідуватиме понад 10-15 тис. осіб щодня.

Читайте також: Діаспора просить Зеленського підписати закон про підтримку Пласту

Як повідомляв Укрінформ, на початку лютого Кабінет міністрів України ухвалив ініційоване Мінекономрозвитку рішення для підготовки участі України у Всесвітній виставці Expo 2020 Dubai, що відбуватиметься в Дубаї (ОАЕ) з 20 жовтня 2020 р. до 10 квітня 2021 р. Expo 2020 Dubai буде присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин між країнами для розвитку інновацій і нових ідей для створення кращого майбутнього.

Як відомо, Expo 2020 Dubai – це всесвітня виставка, яка є платформою для демонстрації технічних і тенологічних досягнень. Захід пройде з 20 жовтня 2019 року до 10 квітня 2010 року в Дубаї (ОАЕ). Виставка, яка триватиме 173 дні, представить 192 павільйона країн-учасниць.

Фото: thearchitect.pro

Відео: Expo 2020 Dubai

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-