Австралійський депутат відзначив роль української громади у розбудові країни

Австралійський депутат відзначив роль української громади у розбудові країни

Фото
Укрінформ
Член парламенту штату Вікторія Брюс Аткінсон відзначив, серед іншого, важливий внесок української громади Вікторії у розбудову мультикультурного життя Австралії.

Про це йдеться у привітанні з нагоди Дня Незалежності України, яке надійшло до Посольства України в Австралії і яким дипломати поділилися у Facebook.

«Ділимося з вами вітальним листом члена парламенту штату Вікторія високоповажного Брюса Аткінсона, який, серед іншого, відзначає важливий внесок української громади Вікторії у розбудову мультикультурного життя Австралії», - зазначається у дописі.

Депутат, зокрема, привітав керівництво і народ України з прийдешнім святом. Окрему увагу він приділив вихідцям з України, які свого часу заснували поселення у Вікторії і «збагатили усі аспекти життя штату своєю енергією, вміннями та підприємництвом».

Читайте також: Українська школа в Іспанії оголошує набір учнів на новий навчальний рік

У своєму привітанні Аткінсон також зазначив: «З нагоди Дня Незалежності України я аплодую українській громаді за збагачення культурного середовища Вікторії шляхом розбудови довірі та поваги, перетворюючи її (штат Вікторія – ред.) на яскравий і мультикультурний штат, який є домівкою для 6 млн мешканців».

Фото: сторінка ПосольстваУкраїни в Австралії у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-