Легендарний ансамбль ім.П.Вірського підкорив країну Великого Степу

Легендарний ансамбль ім.П.Вірського підкорив країну Великого Степу

Фото
Укрінформ
Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім.Павла Вірського з великим успіхом виступив 6 червня у м.Нур-Султан на III Євразійському фестивалю танцю (Eurasian Dance Festival).

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Казахстані.

«6 червня 2019 р. у рамках III Євразійського фестивалю танцю в м.Нур-Султан на сцені театру «Астана Балет» відбувся феєричний виступ Національного ансамблю танцю України ім.П.Вірського. Публіка була у щирому захваті від колективу, який підкорив жвавістю, умінням та віртуозністю, залишаючись пронизаним величезною любов’ю і повагою до національного танцю України», - йдеться у повідомленні.

Захід відбувся за участю Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Казахстан І.Д.Кулеби з дружиною, дипломатів Посольства України та інших дипмісій, акредитованих в РК, української діаспори з усіх куточків Казахстану та громадян РК.

Посол І.Д.Кулеба звернувся до танцювального колективу, щиро подякував їм за виступ та заохотив приїжджати до Казахстану частіше.

Як повідомляв Укрінформ, виступ Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім.Павла Вірського був запланований в м.Нур-Султан в рамках ІІІ Міжнародного фестивалю балетного мистецтва «Eurasian Dance Festival» м.Нур-Султан, який проходить 4-16 червня на сцені театру «Астана Балет».  

«Виступ всесвітньо відомого колективу з України – це 100-відсоткова гарантія зарядження енергією і позитивом, це прилив натхнення і мотивації, це неповторні враження на все життя. "Для членів ансамблю танок є частиною ДНК, і кожного разу вони танцюють серцем!", - йшлося у запрошенні Посольства України в Казахстані.

Фото: прес-служба Посольства України в Казахстані, сторінка Національний ансамбль танцю УкраЇни ім.П.Вірського у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-