У Римі відбудеться творча зустріч із поетом Олегом Короташем

У Римі відбудеться творча зустріч із поетом Олегом Короташем

Анонс
Укрінформ
Поціновувачів української культури в Італії запрошують 9 червня на творчу зустріч з українським поетом, філософом і громадським діячем Олегом Короташем.

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

«Шановні українці Риму! Представники творчої інтелігенції, студенти, молодь і всі пошановувачі української культури! Уперше в Італії відбудеться творча зустріч з відомим українським Поетом і Воїном Олегом Короташем», - зазначається у повідомленнні.

Творча зустріч відбудеться 9 червня у залі Товариства Святої Софії за адресою via di Boccea 478, Roma. Початок о 12:00. Вхід вільний.

«Олег Короташ - надзвичайно багатогранна та неординарна особистість. Буде цікаво! Не пропустіть!», - запрошують орагнізатори.

Як відомо, Олег Короташ - український поет, філософ, громадський діяч. Командир найпершого добровольчого батальйону «Правого сектору» «Дніпро-2» (2014). Один із засновників Добровольчого Українського Корпусу (2014). Член Національної спілки письменників України (з 1997 р.). Автор поетичних книжок «Елегії острова Патмос», «Поет без імперії», «Бордель для військових» тощо. Кавалер ордену Святого Миколая Чудотворця (2007) Православної церкви України.

Писати вірші почав під час навчання у школі, у віці чотирнадцяти років. У віці 21 року став наймолодшим в історії членом Національної спілки письменників України.

Фото: YouTube, сторінка події у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-