Провідні виробники продуктів представили Україну на SIAL Canada

Провідні виробники продуктів представили Україну на SIAL Canada

Фото
Укрінформ
Одинадцять провідних українських виробників продовольчих товарів взяли участь у виставці продуктів харчування, обладнання та технологій SIAL Canada у Торонто.

Про це повідомляється на сайті канадсько-українського проекту підтримки торгівлі та інвестицій CUTIS.

«З 30 квітня по 2 травня в Канаді відбувалася найбільша національна виставка продуктів харчування, обладнання та технологій SIAL Canada. В Enercare Centre в Торонто під одним дахом були представлені більше 1 тисячі компаній з 50 держав світу. Вже вдруге на SIAL Canada була представлена й українська делегація», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що  виробники, об'єднані під брендом Made In Ukraine, брали участь у виставці в рамках програми підтримки експорту «U CAN EXPORT» канадсько-українського проекту CUTIS.

Українська продукція була презентована у двох категоріях. Перша - шоколад, кондитерські вироби, печиво, вафлі та крекери, які пропонували компанії «Бісквіт-Шоколад», «Будьмо здорові», «Грона», «Хлібодар», Lekorna, Malbi Foods (ТМ «Millennium»), POLUS.

У другій категорії мед, органічні ягоди, зернові суміші та харчові олії представляли компанії Agricom Group (TM «Добродія»), АВІС, BEE HIVE та Galfrost.

Як зазначається, у рамках поїздки українські виробники не лише брали участь у виставці, але й отримали корисні поради щодо продажу своїх товарів на канадському ринку під час інформаційних сесій, провели низку зустрічей, а також відвідали ряд місцевих супермаркетів під час ознайомчого туру.

Нагадується, що Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій (проект CUTIS) – це 5-річна (2016-2021) ініціатива уряду Канади, спрямована на зменшення бідності в Україні шляхом нарощування експорту з України до Канади та інвестицій з Канади до України. Проект фінансується урядом Канади через Міністерство міжнародних справ Канади і реалізується Конференційною радою Канади спільно з Канадсько-українською торговою палатою.

Проект CUTIS здійснює програму підтримки експорту до Канади «U CAN EXPORT» у п’яти пріоритетних секторах: виробництво одягу, взуття, меблів, кондитерських виробів, а також ІТ-послуг.

Фото: cutisproject.org, сторінка Canada-Ukraine Trade and Investment Support project - CUTIS у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-