Українська художниця провела майстер-клас із писанкарства для бельгійців та дипломатів

Українська художниця провела майстер-клас із писанкарства для бельгійців та дипломатів

Фото, відео
Укрінформ
Дружина Посла України в Бельгії Тамара Точицька орагнізувала майстер-клас із писанкарства для акредитованих у Бельгії іноземних дипломатів та бельгійців.

Про це йдеться на сторінці Тамари Точицької у Facebook.

«Весняний майстер-клас із писанкування для бельгійців та іноземних колег-дипломатів. Настрій, креативність, спілкування!», - написала  дружина Посла.

Традиціями писанкарства та секретами своєї майстерності з учасниками заходу поділилася українська художниця, голова відділу Об’єднання українок Бельгії в Антверпені Надія Сеничак.

Тамара Точицька подякувала майстрині, а також Христини Андарак та Євгенії Бондаренко за допомогу в організації та проведенні майстер-класу.

На сторінці Посольства України в Бельгії у Facebook зазначається, що дружини дипломатів та акредитовані в Бельгії дипломати були у захваті від української традиції розписування яєць. Гості зробили свої власні писанки з чарівними елементами з власних культур. Атмосфера була надзвичайно доброзичливою та позитивною.  

«Ми вдячні Тамарі Точицькій та Надії Сеничак за те, що дозволили нам заглибитися в українську культуру!», - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, у березні Надія Сеничак провела дводенний  майстер-клас з писанкарства на Франкополі у Бельгії.

А 6 квітня українська художниця навчала майстерності розпису писанок учнів Української школи ім. Я. Мудрого м. Брюсселя.

Фото: сторінка Tamara Tochytska у  Facebook

Відео: Tamara Tochytska (Video credit: Sviatoslav Tochytskyi)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-