Волонтерка зі США приїхала до України, щоб розвивати потенціал молоді

Волонтерка зі США приїхала до України, щоб розвивати потенціал молоді

Фото
Укрінформ
Волонтерка зі США Холлі Нікерсон приїхала в Україну проводити тренінги для школярів.

Про це повідомляє UATV.

“Чому Україна? Тому що моя прабабуся родом із Херсонської чи Миколаївської області. Наскільки нам відомо, вона жила в Новому Бузі та переїхала до США на початку ХХ століття”, - каже волонтерка.

Холлі розповідає, що їй не довелося зустрітися з нею, але тісний духовний зв’язок з прабабусею й Україною вона відчувала завжди.

Повідомляється, що дівчина переїхала зі Сполучених Штатів в українське містечко більш ніж півтора року тому. Вона стала волонтером Корпусу Миру в Україні. Коли їй запропонували список із 60 країн, дівчина вибрала саме нашу.

“В університеті вивчала українську політику. Дуже люблю культуру й національні страви вашої країни. Із  самого дитинства їм вареники, голубці та борщ”, – розповідає волонтер.

В Україні Холлі Нікерсон проводить тренінги для школярів, а влітку працює в дитячих таборах.

Проект, яким вона займається сьогодні, - це клуб для школярів в Ірпені. Діти вивчають модель Організації Об’єднаних Націй через симуляцію. Школярам заняття дуже подобаються, вони вже бачать себе в майбутньому справжніми політиками.

“Найбільше мені подобається розвивати в української молоді лідерські якості. А також навчати того, як перетворити свій творчий хист, мрії в реальні плани на майбутнє”, – зазначає Холлі.

Нинішня місія для дівчини триватиме щонайменше півтора року. Далі вона планує повернутися в США, де продовжить навчання.

Фото: UATV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-