У Грузії пройде етно-фотовиставка «Діти України: традиції та сучасність»

У Грузії пройде етно-фотовиставка «Діти України: традиції та сучасність»

Анонс
Укрінформ
Етно-фотовиставка «Діти України: традиції та сучасність» відкриється 19 квітня в Грузії.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Грузії у Facebook.

«Запрошуємо 19 квітня 2019 року о 16:00 відвідати відкриття Етно-фотовиставки «Діти України: традиції та сучасність» в Національній Парламентській бібліотеці Грузії. Учасниками Етно-фотовиставки стали 20 дітей воїнів АТО, вдягнених в автентичне українське вбрання, що несе в собі старовинну етнічну символіку і слугує оберегом українцiв», - йдеться у повідомленні.

Автором цього проекту є Благодiйне товариство «Мій тато захищає Україну» спiльно з засновниками проектів «ETNOфотосесії» Світланою Лисцевою та «Музей» подружжям Роксолани та Олександра Гривулів. 

Зйомки проходили у Фотостудії «Violet Art» та у Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького . Автентичне вбрання для проекту було надано подружжям Гривулів (проект «Музей»).

Фотовиставка вже презентована у Львовi та в Одесi. Її також побачили представники української діаспори в Італії. 

У Грузiї органiзаторами фотовиставки є Посольство України в Грузiї, Благодiйне товариство «Мій тато захищає Україну», громадська організація «Будинок грузинсько-української преси та книги» та Жіноча рада Грузії. 

Пiд час заходу також буде представлено сучасний український нацiональний одяг, який останнiм часом користується особливою популярнiстю. Одяг для етно-показу надала компанiя «Фолк мода».

Виставка відбуватиметься з 19 до 21 квітня 2019 року.

Фото: Укрінформ, сторінка Посольства України в Грузії у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-