Українська художниця розпочала майстер-класи для учнів української школи в Амстердамі

Українська художниця розпочала майстер-класи для учнів української школи в Амстердамі

Фото
Укрінформ
Українська художниця Валерія Рудченко розпочала майстер-класи із живопису в українській школі «Джерело» в Амстердамі.

Про це повідомляється на сторінці школи у Facebook.

«Цієї й минулої неділі до нас із букетом тюльпанів та пензликів завітала знайома багатьом українцям Амстердама художниця пані Валерія Рудченко (Valeriia Rudchenko), переможниця конкурсу Art Battle Amsterdam. На її вражаючих мистецьких воркшопах діти середньої та старшої груп довідалися більше про творчі будні художниці пані Валерії, поспілкувалися про живопис і, звичайно ж, під її професійним керівництвом створили власні мистецькі шедеври», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на першому занятті юні митці промальовували стадії життя тюльпана, а цієї неділі - підготували неймовірні декорації до святкування річниці Тараса Шевченка. «На полотні ожив садок вишневий коло хати з квітами, а соловейко який гарний вийшов! Це були насичені дні й напружена, але така солодка праця!», - розповіли у школі.

Уроки мисткині дуже сподобалися батькам і дітям, які вже чекають на заняття у квітні й травні. «Цього разу пані Валерія буде креативити з молодшими групами», - повідомляють у «Джерелі».

У школі також закликали підтримати Валерію Рудченко на черговому Art Battle Amsterdam 24 березня, де вона знову боротиметься за перемогу.

Зазначається, що Art Battle Amsterdam - щорічний мистецький конкурс. Торік 16 художників писали картини, i аудиторія під час таємного голосування обирала переможця. На картину виділялося 20 хвилин. Роботи, написані під час конкурсу, продаються на аукціоні, а переможець отримує право провести персональну виставку. 

Фото: сторінка Української школи "Джерело" м. Амстердам у Facebook, artbattle.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-