Андрій Курков представив у Брюсселі новий роман і поспілкувався з українською громадою

Андрій Курков представив у Брюсселі новий роман і поспілкувався з українською громадою

Фото
Укрінформ
Відомий український письменник Андрій Курков у Брюсселі представив свій новий роман «Вільнюс, Париж, Лондон» і зустрівся з українською громадою.

Про це повідомляє Посольство України в Бельгії на своїй сторінці у Facebook.

«15 лютого, у рамках Брюссельського книжкового ярмарку, український письменник Андрій Курков представив свій останній роман «Вільнюс, Париж, Лондон”, переклад якого французькою мовою нещодавно вийшов у видавництві «Gallimard», - йдеться у повідомленні.

У ході дискусії за участю президента бельгійського ПЕН-клубу Жана Жоньйо відбувся обмін думками щодо місії письменника у сучасному світі, і, зокрема, в Україні, яка продовжує протистояти триваючій російській агресії.

У рамках візиту до Бельгії Андрій Курков 16 лютого зустрівся з українською громадою. Він, зокрема, взяв участь у заході  «Поговорімо з Андрієм Курковим», який організувало Товариство українців Бельгії (ТУБ).

«Чудова, тепла атмосфера панувала у Домі ТУБу під час зустрічі з відомим українським письменником Андрієм Курковим! Було багато гумору, цікавих історій про творчий шлях письменника, але також і багато розмов про сьогодення і майбутнє України», - йдеться в іншому повідомленні на сторінці Посольства України.

Фото: сторінка Посольства України в Бельгії у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-