Українці Мюнхена відправили чергову гуманітарну допомогу до Івано-Франківська

Українці Мюнхена відправили чергову гуманітарну допомогу до Івано-Франківська

Укрінформ
Українська діаспора Мюнхена відправила чергову партію гуманітарного вантажу для одного з медичних закладів Івано-Франківська.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці голова Активістськиого руху "Волонтерська Сотня Мюнхена" Тарас Бережанський.

"Чергова партія гуманітарного вантажу (ліки, медичний одяг, взуття, перев'язочний матеріал) вирушила до України", - написав він.

Як повідомляє "Галицький кореспондент", за словами Бережанського, цю гуманітарну допомогу отримає Івано-Франківська міська або обласна дитяча лікарня.

Також він додав, що нещодавно до обласної клінічної лікарні в Івано-Франківську був переданий "великий вантаж зі Швейцарії, де серед іншого були крісла для гемодіалізу, інвалідні візки та функціональні ліжка для стаціонарів".

Додамо, що сам Тарас Бережанський працює хірургом у Німеччині, де разом із однодумцями, виступає координатором процесу. Для цього вони зареєстрували в Івано-Франківську благодійний фонд "Допомагаємо Україні разом". Спільними зусиллями, активісти визначають потреби у медичному інвентарі по місту та області, як серед лікувальних закладів, так і окремих осіб.

І вже кілька років підряд щонеділі на базі однієї з церков Мюнхена українська громада та небайдужі німці збирають гуманітарну допомогу і відправляють на Прикарпаття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-