У Мінську показ фільму «Кіборги» завершився бурхливими оваціями

У Мінську показ фільму «Кіборги» завершився бурхливими оваціями

Фото
Укрінформ
У Мінську в рамках Днів української культури у Білорусі відбувся показ українського фільму "Кіборги" режисера Ахтема Сеїтаблаєва про героїчну оборону Донецького аеропорту.

Про це повідомляє Посольство України в Білорусі на своїй сторінці в Facebook. 

"Повний зал зустрів фінальні титри фільму овацією стоячи", - йдеться у повідомленні.

На показі були присутні Державний секретар Міністерства культури України Ростислав Карандєєв та Посол України в Республіці Білорусь Ігор Кизим, представники влади та експертних кіл Білорусі, дипломатичного корпусу, а також української громади країни.

Покази українського кіно в рамках Днів культури України в Республіці Білорусь продовжаться сеансами кінокартин "Микита Кожум'яка" , "Сторожова застава" та "Чужа молитва". Квитки на зазначені сеанси доступні у касах кінотеатру "Білорусь" та мережі інтернет.

Як відомо, прем'єра кінокартини “Кіборги” відбулася 7 грудня 2017 року.

За словами голови Державного агентства з питань кіно Пилипа Іллєнка, фільм став абсолютним українським рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України. За два місяці прокату стрічку подивилися більше 310 тисяч глядачів, сума зборів становить понад 22,5 млн гривень.

Воєнна драма "Кіборги" присвячена одній із найбільш героїчних сторінок новітньої історії України - обороні Донецького аеропорту. Знімальна група разом із фондом "Повернись живим" започаткували соціальну ініціативу #ЯНебайдужий, завдяки якій 5 грн з кожного купленого квитка йдуть на допомогу сім'ям загиблих у ДАП.

Фото з Facebook-сторінки Посольства України в Білорусі, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-