Посольство України відзначило діяльність української молоді в Португалії

Посольство України відзначило діяльність української молоді в Португалії

Фото
Укрінформ
Посольство України висловило подяку Ініціативній групі зі створення Спілки української молоді (СУМ) в Португалії за активну співпрацю з дипустановою та патріотичну роботу з українською молоддю в Лісабоні.

Вручення відзнаки відбулося 20 червня у столиці в Палаці Незалежності Португалії, повідомляє СУМ.

"Надзвичайний і повноважний посол України у цій крані Інна Огнівець подякувала Ініціативній групі зі створення СУМ в Португалії за плідну співпрацю з амбасадою, самовіддану роботу з українською молоддю, свідому громадянську позицію, патріотизм та любов до Вітчизни", - йдеться у повідомленні.

Під час заходу відбулася презентація короткометражного фільму "Дякую", знятого на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

Також пройшли виступи представників та активістів української громади - тріо В.Стасів, О.Петрів Ферейри та О.Кучера, учнів КОЦ "Дивосвіт" М.Матвійчук та М.Іваночко, а також Я.Декалюк.

У заході, організованому посольством України в Португалії та Історичним товариством незалежності Португалії, взяли участь представники українського дипкорпусу, а також міністри культури України та Португалії.

Як відомо, у період 2016-2018 років дружинниками та прихильниками Ініціативної групи СУМ проведено активну роботу в організації спільних заходів, вишколів, семінарів, таборування з українським юнацтвом та дітьми діаспори в Португалії, які формують світогляд на національно-християнських засадах, ідеалах і традиціях.

Фото з Фейсбук-сторінки посольства

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-