Українським учням шкіл Греції вручили атестати про середню освіту

Українським учням шкіл Греції вручили атестати про середню освіту

Укрінформ
У Посольстві України в Афінах 6 червня відбулися церемонія вручення атестатів про середню освіту випускникам Міжнародної української школи Міністерства освіти України та Свято останнього дзвоника для учнів українських освітніх закладів Греції.

Про це повідомляється на сайті Посольства України в Греції. 

За результатами річного оцінювання знань та державної підсумкової атестації, яку провела в Афінах Державна атестаційна комісія Міжнародної української школи (МУШ), що діє при Міністерстві освіти і науки України, випускники  дев’ятого класу та одинадцятого класу МУШ українських шкіл, що діють при громадських об’єднаннях українців Греції «Трембіта», «Берегиня» та «Українсько-Грецька Думка», отримали атестати державного зразка.  

Випускників, їхніх батьків, а також гостей вечора привітали Тимчасовий повірений у справах України Наталія Косенко, голова Державної атестаційної комісії, заступник Директора МУШ Наталія Жаворонкова, директори українських суботніх шкіл  «Берегиня» - Галина Коцюр, «Трембіта» - Алла Лобач, «Українсько-грецька думка» - Анна Павлюк.

Разом з атестатами про освіту кожен з випускників отримав подарунок від Посольства, а найактивніші юні учасники творчих заходів громади також – почесні грамоти.

Захід завершився концертом за участі учнів українських шкіл Греції.

Фото з сайту Посольства України в Греції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-